Diensten

24 uur per dag en 7 dagen in de week

ES Koeriers Logistiek is een servicebureau voor ondernemers en instellingen die gebruik wensen te maken van transportfaciliteiten zoals bestel- en koeriersdiensten in Nederland en Europa.

Wij voorzien in deze behoeften, 24 uur per dag en 7 dagen in de week, ook op zon- en feestdagen. Wij beschikken over de vereiste NIWO Eurovergunning om uw transportopdracht(en) goed en effectief te kunnen uitvoeren en met onze uiterst moderne apparatuur, goed rijdend materieel en vakbekwame, betrouwbare en representatieve medewerkers zorgen wij ook voor een uitstekende dienstverlening.


Met als thuisbasis Enschede leveren wij onze diensten ook in Hengelo, Oldenzaal, Losser, Haaksbergen, Borne, Almelo, enz… Zo kunnen wij uw zendingen vanaf Twente door heel Nederland en verder bezorgen.

Ook zijn de mogelijkheden aanwezig om uw zendingen elders in Nederland af te halen en te bezorgen op een door u aangegeven bestemming. U krijgt altijd van ons een bericht als uw zending is afgeleverd.

 

Onze standaard diensten bestaan uit:

  • Koeriers Service
  • Innight / Bevoorradingsritten
  • Same Day
  • Overnight Service
  • Klein Transport

Wij leveren ook diensten op maat die speciaal aan uw wensen zijn aangepast.
Zo zijn wij ook voor U de betrouwbare specialist in logistieke dienstverlening!

Wilt u meer weten over onze diensten en of mogelijkheden, neem dan gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord.