Over ons

Koeriersdienst Europa Sprint ES Koeriers

ES Koeriers is meer dan een koeriersbedrijf dat alleen maar pakketten, pallets en rolcontainers vervoert. Wij bieden u service!; niet alleen tijdens het vervoer van A naar B, maar in het gehele traject. Samen met de door ons zelf opgeleide team chauffeurs en  oproepchauffeurs kunnen wij u 24 uur per dag van dienst zijn. Voor een nog grotere efficiëntie werken wij nauw samen met meerdere collega-koeriersbedrijven.

Het ontstaan van ES Koeriers

10 november 1990 startte Roelof Mik zijn medicijnbezorgdienst te Enschede.
Al in de eerste weken werd deze service uitgebreid met de daadwerkelijke koeriersdiensten. Nu, na bijna 25 jaar, rijden wij dagelijks voor meer dan 100 vaste klanten waarvoor wij maatwerk leveren en daarnaast bedienen wij vele andere bedrijven die een acuut vervoersprobleem hebben.

In januari 2000 is Vincent Mik tot het management toegetreden. ES Koeriers is lid van de brancheorganisatie TLN Transport Logistiek Nederland en onze diensten worden volgens het geldige protocol verricht. (Waaronder het gebruik van AVC en CMR-documenten.)

Ons rollend materieel is maximaal 200.000 km of uiterlijk 3 tot 5 jaar oud.
Hierdoor wordt uitsluitend met technisch hoogstaande en uiterlijk goedogende auto’s gereden. Wij beschikken over een wagenpark dat bestaat uit personenauto’s, stationwagons, combo’s en bussen. Wij kunnen voor iedere klus de juiste wagen inzetten. Al onze voertuigen zijn uitgerust met GSM, Navigatie en GPS controle.

Wij vervoeren niet alleen ABC-bestellingen, maar ook documenten, tekeningen, röntgenfoto’s, audioapparatuur, kunstwerken (waaronder schilderijen), van PC’s tot complete ICT-installaties. Onderdelenservice (24-uurs aanvulling van uw eigen servicewagens) is één van onze specialiteiten. Onze klanten bestaan uit bedrijven, (gemeentelijke) instellingen en de dienstverlenende sector.

Sinds 2002 zijn wij gevestigd aan de Eeftinksweg 35 te Enschede, alwaar wij beschikken over voldoende kantoorfaciliteiten (waar u als klant altijd welkom bent voor een kopje koffie of een frisdrank) en een ruime bedrijfshal t.b.v. op- en overslag van uw goederen.

De bereikbaarheid van ES Koeriers is buitengewoon.

U kunt ons 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereiken, dus ook op zon- en feestdagen. Wij maken uitsluitend gebruik van moderne communicatiemiddelen, zoals GSM en E-mail. Wij staan u dan niet alleen te woord, maar kunnen daar waar nodig direct voor u in actie komen. Kortom wij laten u niet in de kou staan.

Ook in tijden van tegenvallende economische groei zijn wij ervan overtuigd dat een goed georganiseerde vervoerder, zoals ES Koeriers, er niet alleen is voor uw vervoersprobleem maar in vele gevallen ook daadwerkelijk geld voor uw organisatie bespaart. Wij kunnen u dit in een persoonlijk onderhoud nader toelichten. Gemiddeld 2 maal per jaar evalueren wij uw afgenomen diensten en bespreken deze met u om tot nog betere resultaten te komen.

Door deze manier van werken mochten wij alleen al in de afgelopen jaren meerdere langlopende contracten afsluiten.

Zo vervoeren wij dagelijks al meer dan 26 jaar goederen voor GEAS Energiewacht Enschede.

NIWO | Stichting Nationale en Internationale Wegvervoer Organisatie

Wij beschikken over de vereiste NIWO Eurovergunning (nr. 26092) voor het beroepsgoederenvervoer over de weg boven de 499 kg laadvermogen. Dit geeft u als klant meer mogelijkheden en zekerheid.

Deze Eurovergunning staat voor:

  • Betrouwbaarheid
  • Vakbekwaamheid
  • Kredietwaardigheid

Kijk voor meer informatie op de website van de NIWO: http://www.niwo.nl

Voor de toekomst garanderen wij u de beste kwaliteit, zoals u die van ons mag verwachten en wij hopen u ook tot één van onze nieuwe relaties te mogen begroeten.